tiistai 10. tammikuuta 2023

Tervetuloa Hopen matkaan vuodelle 2023Hopelaisten kanssa olemme palanneet joulutauolta virkein mielin ja kovasti jo puuhastelleet taustalla jotta voimme ovet avata taasen lahjoittajille ja perheille.

Hopen avustustyössä on kolme tärkeää kulmaa jotka toinen toistaan tukevat: lahjoittajat - perheet - vapaaehtoiset.

Jokainen yhtä tärkeä osa tätä avun kolmiota.

Lämmin kiitos siis jokaiselle mukana olosta.


Vuoden vaihduttua asiakasrekisterimme “nollautuivat” eli aloitamme aina niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Paljon onkin tälle vuotta avustuspyyntöjä jo tullut eli toiminta on tuiki tarpeellista edelleen. Ehkä jopa entistä enemmän.
Avunpyyntölomakkeemme löydät täältä: https://hopeyhdistys.fi/apua-hope/
Täytäthän sen huolellisesti. Voit myös aina olla suoraan sähköpostilla yhteyksissä oulu@hopeyhdistys.fi


Hopen apu on hyvin konkreettista ja paikallista. Oulussa autamme perheitä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tarvittaessa postitamme kauempana asuville perheille perus vaate- ja kenkä apua ellei heillä ole mahdollisuutta meillä paikan päällä käymään tulla. Parasta kuitenkin on silloin, kun perhe pääsee itse paikalle, omiin tarpeisiinsa mieluista kampetta hakemaan.

Viime vuonna kauttamme apua sai 652 perhettä joissa 1930 lasta.


Harrastustukea myönsimme 349 lapselle ja nuorelle. Tämän lisäksi mahdollistimme myös uimahalli- ja sisäliikunta puistoissa käyntejä monille sekä välineitä vapaa-ajan liikkumiseen, esimerkiksi sählymailoja, palloja ja lenkkareita pihapeleihin sekä luistimia ja jäkis mailoja ulkojäille. On tärkeää päästä harrastamaan yhdessä ikätovereiden kanssa, oli se sitten ohjattua tai omatoimista tekemistä. 

Myös ilot ja elämykset ovat asioita mitä pyrimme asiakasperheillemme mahdollisuuksien mukaan järjestämään, ja esimerkiksi kampaamokäynnit ja leffaliput ovatkin olleet hyvin toivottuja. Myös esimerkiksi kahvilassa käyminen kavereiden kanssa on kiva juttu ja kahvilalahjakortteja nuorille on myös ilo jakaa silloin, kun niitä on lahjoituksena saatu.
Hyvää alkanutta vuotta kaikille,

Toivotaan tästä vuodesta hyvää vuotta meille kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.