Näin autat kauttamme


Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Hopessa? 
Tarvitsemme lisää vapaaehtoisia varastollemme ottamaan vastaan lahjoituksia ja hyllyttämään niitä. Tekemään keräyksiä ja toimittamaan niitä perheille. Laita sähköpostia oulu@hopeyhdistys.fi – jutellaan lisää! :)

Lahjoitusten vastaanotto
Toimitilamme sijaitsevat Oulussa Alppilassa osoitteessa Tirolintie 7. Sisäänkäynti on Alppimajan toisessa päädyssä, ihan pihan perällä katutasolla. Ovessa on Hope-lappu.
Ilmoitathan tulostasi aina etukäteen, sillä ovet ovat auki sopimuksen mukaan.

HUOM! 
 Ethän jätä lahjoituksia ovemme taakse poissaollessamme. Varaa aina aika ennen kuin tuot lahjoituksia.

Varastopuhelin toimii vain ilmoitetun varastovuorojen ajan, ja sinä aikana siihen voi soittaa numeroon 041 582 2530. Muina aikoina puhelin ei ole päällä eli tähän numeroon ei kannata soitella muuten kuin ajo-ohjeita ja oven aukaisua kysyäkseen. Mahdollisista esteistä pyydämmekin ilmoittamaan erikseen tekstiviestillä numeroon 044 715 3957 tai laittamaan sähköpostia tai Facebook-viestiä ajoissa, sillä olemme varastolla paikalla vain sovittuina aikoina.
Kiitos, että haluat lahjoittaa Hopen kautta. Olet äärimmäisen tärkeä toiminnallemme. Huomioithan kuitenkin, että varaston rajallisuuden vuoksi voimme ottaa vastaan vain ennalta sovittuja lahjoituksia ja vain kuluvan sekä tulevan kauden tavaraa. 

Hope vastaanottaa vain ja ainoastaan toimivaa ja hyväkuntoista vaatetta ja tarviketta. Lahjoitusten tulee olla ehjiä ja puhtaita, sellaisia, jotka voimme antaa suoraan eteenpäin. Vaatteiden tulee olla pestyjä ja kiusaamisnäkökulman huomioiden – ajanmukaisia. Huomioithan myös mahdolliset allergiaperheet vaatteita käsitellessäsi, pestessäsi ja kuivatessasi. Liian voimakkaan tuoksuiset pesuaineet aiheuttavat osalle allergiaoireita. Näkyviä eläinten karvoja toivomme putsailtavan vaatteista esim. tarraharjalla.Voit myös halutessasi helpottaa vapaaehtoisten työtä lajittelemalla vaatteet sukupuolen ja koon mukaisesti. 


Myös liinavaatteisiin ja verhoihin voit merkitä koon vaikkapa maalarinteipillä. Kengät voi laittaa vaikkapa narulla yhteen ja merkata kengän koon selvästi näkyviin. Samoin luistimien ja monojen koon voi merkata näkyviin.


Hope - Lahjoituslipas
Lahjoita juuri se summa, mikä sinulle sopii. Näin tuet yhdistystämme, jotta voimme jatkaa päivittäistä työtämme lasten hyväksi.
Tiedot rahankeräyslippaastmme löydä täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.