torstai 20. toukokuuta 2021

Kiitos lahjoituksesta Sievin jalkineelle ja onnittelut juhlavuotenne johdosta!

Sievi on lahjoittanut paikalliselle Hope ry:lle yli 500 paria vapaa-ajan jalkineita. Kengät saapuivat eilen Jääliin, josta ne jaetaan edelleen eteenpäin apua tarvitseville perheille. Lahjoitukset ovat osa Sievin 70 -juhlavuoden toimenpiteitä. 

Lauri Jokinen perusti Sievin Jalkine Oy:n 2.3.1951 Sievin Asemakylälle palkkaamalla neljä suutaria valmistamaan nahkasaappaita pienessä torpassa. Sievi on tänään Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka työllistää yhteensä noin 500 työntekijää. Sievin tuotantolaitokset sijaitsevat Sievissä sekä Oulaisissa ja niissä valmistuu vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria jalkineita. Vuonna 2020 Sievi-konsernin liikevaihto oli 175 miljoonaa euroa (*). Sievin valikoima kattaa yli 200 työelämään sekä vapaa-aikaan sopivaa tuotetta. Viennin osuus jalkineiden osalta oli 50 % ja vientiä oli yhteensä yli 40 eri maahan.


Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry #sievi70
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.