Tietoa toiminnastamme


Mikä on Hope?

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope on vuonna 2009 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton vapaaehtoisjärjestö, joka toimii tällä hetkellä 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Hope koostuu meistä tavallisista suomalaisista, ja Oulussa paikallistoimintaa pyöritetäänkin täysin vapaaehtoisvoimin. 

Hopessa ihmisiä yhdistää se, että jokainen on herännyt lasten hätään ja haluaa toimia lasten valoisamman tulevaisuuden puolesta. Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. 

Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kokeneita lapsiperheitä (alle 18v lapsi) vaate- ja tavaralahjoituksin, tukemalla lasten ja nuorten harrastamista sekä tuomalla iloa arkeen.Luottamuksellisuus


Meidän kauttamme voi hakea apua luottamuksellisesti ilman häpeää tai nöyristelyä.

Hopen apua ovat saaneet huostaanotetut lapset lukuisissa laitoksissa sekä vähävaraiset ja kriisien koettelemat lapsiperheet.

Apumme kulkee myös ennaltaehkäisevää perhetyötä tekevien sosiaalityöntekijöiden asiakasperheille.

Me ymmärrämme heidän hätänsä ja otamme sen sydämiimme tehden kaiken sen minkä voimme Hopen toimintamallin kautta heitä auttaaksemme.

Yhdistyksen sivut:

http://www.hopeyhdistys.fi/


HOPE LUO VÄYLÄN, JONKA KAUTTA IHMISET VOIVAT VÄLITTÄÄ TOISISTAAN. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.