Näin autat kauttamme


ANNA AIKAASI
Tarvitsemme lisää vapaaehtoisia varastollemme ottamaan vastaan lahjoituksia ja hyllyttämään niitä sekä vastaanottamaan asiakasperheitä ja järkkäilemään varastoa. Erilaisia tehtäviä on laidasta laitaan. Laita sähköpostia oulu@hopeyhdistys.fi – jutellaan lisää! :)


TEE TAVARALAHJOITUS
Toimitilamme sijaitsee Oulussa Koskelassa, osoitteessa Emäpuuntie 59. Siniharmaa hallirakennus omakotitaloalueen vieressä. Ovessa Hope-lappu. Olemme auki vain sopimuksen mukaan.

Lahjoituksia otamme tällä hetkellä vastaan ilman ennakkoilmoitusta avoimilla lahjoitusvuoroilla 2 viikon välein Näistä on nyt puute -listan mukaan. 

HUOM! 
 Ethän jätä lahjoituksia oven taakse poissaollessamme!


Varastopuhelin toimii vain ilmoitetun varastovuorojen ajan, ja sinä aikana siihen voi soittaa numeroon 041 756 7032. Muina aikoina puhelin ei ole päällä eli tähän numeroon ei kannata soitella muuten kuin ajo-ohjeita.


Kiitos, että haluat lahjoittaa Hopen kautta. Olet äärimmäisen tärkeä toiminnallemme. Otamme lahjoituksia vastaan tarvelistan mukaan ja vain kuluvan sekä tulevan kauden tavaraa. Pystymme ottamaan vastaan kohtuullisen määrän vaatetta ja tavaraa rajallisten säilytystilojen vuoksi.

Huomioitavaa: Hope vastaanottaa vain ja ainoastaan toimivaa ja hyväkuntoista vaatetta ja tarviketta. Lahjoitusten tulee olla ehjiä ja puhtaita, sellaisia, jotka voimme antaa suoraan eteenpäin. Vaatteiden tulee olla pestyjä ja kiusaamisnäkökulman huomioiden – ajanmukaisia. Huomioithan myös mahdolliset allergiaperheet vaatteita käsitellessäsi, pestessäsi ja kuivatessasi. Liian voimakkaan tuoksuiset pesuaineet aiheuttavat osalle allergiaoireita. Näkyviä eläinten karvoja toivomme putsailtavan vaatteista esim. tarraharjalla.Voit myös halutessasi helpottaa vapaaehtoisten työtä lajittelemalla vaatteet sukupuolen ja koon mukaisesti. 


Myös liinavaatteisiin ja verhoihin voit merkitä koon vaikkapa maalarinteipillä. Kengät voi laittaa vaikkapa narulla yhteen ja merkata kengän koon selvästi näkyviin. Samoin luistimien ja monojen koon voi merkata näkyviin. Pieniä/useita osia sisältävät lelut ja pelit on hyvä pakata omiin muovipusseihin tai laatikoihin.

TEE RAHALAHJOITUS
Rahankeräystilimme numero on FI19 5630 0020 3003 12 
Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry 
Viitenumerolla 2105 kohdistat lahjoituksen Oulun paikallistoimintaan


Luvan saaja: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry
Luvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus
Luvan numero: RA/2022/791
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2022 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden jahuostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

YRITYKSESI VOI AUTTAA
Voit esimerkiksi:

  • lahjoittaa rahaa tai järjestää rahankeräystempauksia
  • lahjoittaa harrastuspaikkoja tai tavaraa
  • tehdä kanssamme ammatillista yhteistyötä -ehkä yrityksesi osaa jotain sellaista, mitä me emme!
  • toteuttaa yhteiskuntavastuuta henkilöstön vapaaehtoispäivien muodossa. Olemme avoimia uusille yhteistyöehdotuksille!
Laita sähköpostia oulu@hopeyhdistys.fi niin katsotaan sopiva auttamistapa :)    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.