Näistä on nyt puute
💕 Joulu lähestyy, vaate- ja tavaralahjoituksia emme enään ota joulukuussa vastaan. Keskitymme auttamaan perheitä ja ottamaan vastaan joululahjoja lapsille. Haluammekin nyt kiittää kaikkia vuoden aikana kauttamme lahjoittaneita sekä toivottaa hyvää ja rauhallista loppu vuotta. Toivottavasti näemme taas ensi vuoden puolella. Lahjoitukset vastaanotetaan siinä kunnossa, että ne voidaan antaa suoraan avun tarvitsijalle. Tarkastathan siis, että lahjoitettavat vaatteet, kengät ja tavarat ovat ehjät, hyväkuntoiset, ajanmukaiset ja puhtaat. Vetoketjut toimivat ja napit ovat paikoillaan.

Emme vastaanota rikkinäisiä tai likaisia vaatteita, kenkiä tai muutakaan tavaraa.


Vastaanotamme ainoastaan ennalta sovittuja lahjoituksia varastomme koon rajallisuudesta johtuen.


Lasten ja nuorten vaatteiden lisäksi otamme vastaan myös nuorekkaita aikuisten perus- käyttövaatteita kuten farkkuja, collegehousuja, puseroita, huppareita, legginssejä ja toppeja. 

Työtämme helpottaa suuresti kun vaatteissa, kengissä, luistimissa ja monoissa on kokomerkintä luettavissa tai se on erikseen merkitty. Liinavaatteisiin on hyvä merkitä näkyville minkä kokoiseen sänkyyn ne sopivat. 

Korkokenkiä emme vastaanota niiden vähäisen kysynnän vuoksi. Emme myöskään vastaanota aikuisten kirjoja, elokuvia, musiikkia ja konsolipelejä (K16 ja K18). CD ja DVD-levyistä vastaanotamme lasten ja nuorten musiikkia sekä lasten satuja. 

Huonekalujen kuljetukset toivomme järjestyvän suoraan lahjoittajalta asiakkaalle. Hope:lla ei kuljetusmahdollisuuksia. Huonekaluista välitämme ensisijaisesti lastensänkyjä (pinnasänkyjä, jatkettavia sänkyjä ja kerrossänkyjä) sekä koululaisten pöytiä ja tuoleja.

Yhteydenotot sähköpostilla kuvan kanssa osoitteeseen oulu@hopeyhdistys.fi

Päivitämme listan tammikuussa 2018 jolloin alamme taas ottamaan vastaan lahjoituksia.


POJAT
Sisävaatteet (syksy/talvi):TYTÖT
Sisävaatteet (syksy/talvi):ASUSTEET


ULKOVAATTEET

KENGÄTKODINTEKSTIILIT


ASTIAT JA KODINKONEET
Useammalla asiakasperheemme nuorella tarvetta tietokoneesta. Opiskelussa ehdoton koneen nykyaikaisuus ja toimivuus (tietokone,näyttö,näppäimistö,hiiri)
Läppärit ja kännykät myös tarpeena usealla koululaisella ja opiskelijalla.HUONEKALUTHopen varastolle on haussa tukevia hyllyköitä, räsymattoja lattialle, isoja muovilaatikoita kengille, ruuvimeisseli, vasara, pieniä nauloja, metrimitta, pieni työkalupakki.


LELUT, KIRJAT JA PELIT


LASTEN/ VAUVATARVIKKEETHARRASTUSVÄLINEET, VAPAA-AIKA

HYGIENIA JA KOSMETIIKKA
- uudet/avaamattomat hygieniatuotteet, kuten shampoot, hammasharjat ja -tahnat
- pesuaineet (pyykinpesu)


PYÖRÄT
- Otamme vastaan hyväkuntoisia polkupyöriä.


Jos sinulta löytyy lahjoitettavaa – ota yhteyttä sähköpostiimme oulu@hopeyhdistys.fi tai laita Facebook-viestiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.