keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Apua saa, kun sitä pyytää – Kiitos myös lahjoittajille!

Asiakaskyselymme paljastaa, kuinka tärkeää vapaaehtoistyö ja lahjoittajien rooli on. Kiitos sinulle, kun välität! Ja tervetuloa mukaan Hopen toimintaan. Mukaan mahtuu aina uusia vapaaehtoisia!

"Parhaita ovat olleet yllätykset erilaisiin tapahtumiin. Erityisesti ilahduttanut Kärppäpelit, jonne isä on päässyt lapsien kanssa ja äiti on voinut rauhassa tehdä omia juttuja kotona. Monesti ei jaksa ääneen sanoa, kuinka tiukkaa on ja juuri tällaiset yllätykset auttavat jaksamaan eteenpäin. Ruoka-avusta ja urheiluvälineistä myös suuri kiitos ja toive, että se kiitos ruusujen kera menisi lahjoittajille, ihan kaikille!"


"Apua saa, kun sitä on pyytänyt. Esimerkiksi jouluateria oli ihan mahtava, lapset puhuu siitä vieläkin."


"Hope on ollut suuri apu meille. Saimme apua hyvin nopeasti, kun sitä tarvitsimme."

"Kiitos Hopelle perheemme auttamisesta. Avun hakeminen ei ole helppoa, mutta Hope on rohkaissut meitä ystävällisyydellään ja välittämisellään ja tehnyt kynnyksen matalammaksi."

"Hope toimii Oulussa loistavasti, enkä löydä siitä mitään kritisoitavaa. En osaa arvioida, kuinka paljon oululaiset vähävaraiset lapsiperheet tietävät Hopen olemassaolosta - me saimme tietää perhetyön kautta."

"Teette arvokasta työtä. Ei voi kuin ihmetellä, miten toiset ihmiset haluavat auttaa vähävaraisia."

Jos haluat liittyä meidän mahtavaan vapaaehtoisjoukkoomme, ota yhteyttä oulu@hopeyhdistys.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.