keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Jouluiloa Alppimajalla

Oululaiset yrittäjät Alppimaja ja Pihlaja Catering yhdessä Oulun Hope ry:n kanssa järjestivät lasten joulujuhlan sunnuntaina 11.12.2016 Alppimajan juhlasalissa. Paikalle oli kutsuttu satakunta Hopen oululaista asiakasta. Tarjolla oli Pihlaja Cateringin kattama herkullinen joulupöytä ja itse joulupukki oli saapunut paikalle muhkean lahjasäkin kanssa, jonka olivat täyttäneet Prisma Linnanmaa, Limingantulli ja Raksila. Jokainen paikallaoleva lapsi pääsi vuorollaan joulupukin juttusille ja sai oman paketin.

Hope Oulun paikallisyhdistyksen vetäjä Teija Hanhela oli paikalla: "Perheet tykkäsivät juhlasta kovin. Ruoka oli erinomaista ja tunnelma ihana. Olivat laittaneet tilan hienoksi, Alppimajallahan puitteet ovat muutenkin upeat, ja jouluinen musiikki soi. Monelle perheelle joulu on haastavaa aikaa, kun ei välttämättä ole varaa ostaa jouluherkkuja tai edes lahjoja, joten tällaiset kädenojennukset yrittäjiltä ja kaupoilta ovat kultaakin kalliimpia."

Myös Hopen asiakkailta sateli kiitosta. Vanhemmat kehuivat onnistuneita järjestelyitä, tunnelmallista miljöötä ja herkullista jouluruokaa ja lapset olivat mielissään joulupukista ja lahjoista. "Iso kiitos järjestäjille! Oli kerrassaan ihanat ruoat ja herkut sekä joulupukki lahjoineen. Ystävällistä palvelua!”, kommentoi yksi tapahtumaan osallistuneista vanhemmista.

Iso kiitos Alppimajan ja Pihlaja Cateringin väelle upeasta juhlasta ja lämpimät kiitokset myös Prismat Linnanmaa, Limingantulli ja Raksila joululahjoista! Teitte monta perhettä onnelliseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.